Æggekage

Æggekage

Æggekage

Lækker æggekage til to personer, server med rugbrød og evt. ketchup.

Ingredienser

  • 6 æg str. S/M
  • 1 dl laktosefri fløde
  • 2 glutenfri og laktosefri pølser
  • 2 skiver parmaskinke
  • salt og peber
  • 1 tsk. bagepulver
  • 5 små tomater

Sådan gør du

  1. Først blander du æg, fløde, salt og peber og bagepulver.
  2. Hæld det i et ovnfast fad og skær pølserne i små skiver og læg heri.
  3. Bag den i ovnen på 160 grader i 25 minutter.
  4. Halver tomaterne og skær parmaskinken i mindre stykker.
  5. Når der er 5 minutter tilbage af bagetiden ligger du parmaskinke og tomater på, og bager den færdig.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Æggekage
Udgivet
Tid i alt