Foto 1

Grøntsagsgryde

Grøntsagsgryde

En gryderet behøver bestemt ikke at være en udkogt, tung fornøjelse! Denne grøntsagsgryde gør det nemt at lave en lækker, farverig ret med masser af grønt med bid i. Server den til for eksempel bulgur eller rodfrugtemos, og du har et sikkert hit.

Ingredienser til Grøntsagsgryde

  • Svine- eller oksekød i tern/strimler (400g)
  • 2 løg
  • 200 g champignon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod i tern/skiver
  • 2 peberfrugter
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk cayennepeber
  • 4 dl bouillon
  • 2 spsk soya
  • 2 stk forårsløg
  • Olie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Svits karry i lidt olie i en gryde.
  2. Brun ved høj varme svinekødet i gryden olie og karry.
  3. Hak løg, tilsæt det i gryden sammen med presset hvidløg og lad det stege i få minutter.
  4. Tilsæt bouillon, soya, paprika og cayennepeber og lad retten simre ved jævn varme, indtil kødet er mørt.
  5. Steg gulerodstern og skårne champignoner i få minutter på en pande og tilsæt dem i gryden med det møre kød.
  6. Tilsæt snittede forårsløg og peberfrugter i gryden og lad det få varme.
  7. Smag til med salt og peber før servering af grøntsagsgryde.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Grøntsagsgryde
Udgivet
Tid i alt