Top View Salts Cream Container

Ansigtscreme test – Vælg den bedste ansigtscreme til dig

Ansigtscreme test – Vælg den bedste ansigtscreme til dig

Vi har alle brug for at pleje vores hud. Men hvordan finder du så lige den rette pleje til din hudtype og dine behov?

Vi er enige i, at det kan være svært at finde rundt i junglen af ansigtscreme. Vi har derfor sammenlignet 5 af vores bedstsælgende ansigtscremer på 4 af de samme kriterier, så du kan få erstattet din forvirring med relevant viden. Det bliver nu nemmere for dig at finde det rette produkt til dit behov! Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan pleje og forebygge din hudtype bedst muligt!

Vores hud er udsat for meget i løbet af dagen, hvorfor det er vigtigt at beskytte og pleje den med omhu. Dog er hudplejerutiner individuelt alt efter behov, hudtype og vaner. Men én ting, som er fælles for alle os brugere af ansigtscreme er, at det giver os en fornemmelse af en blød- og velplejet hud!

Hvorfor skal jeg bruge ansigtscreme?

En flot hud er med til at give en følelse og udstråling af god hygiejne og sundhed. Cremen går ind og plejer din hud og genopbygger hudens struktur. Vores hud udsættes dagligt for mange frie radikaler, som alle nedbryder hudens naturlige struktur og balance. Ved at benytte ansigtscreme, kan du forbygge, beskytte og endda undgå mange udfordringer med din hud. Ansigtscreme kan ses som hudens beskyttelse og er derfor alfa omega for en sund og velplejet hud!

Årsager til fedtet, tør eller uren hud

Der er mange syndere til den slidte, trætte eller bakteriefyldte hud. Vidste du, at for meget sæbe eller for varmt vand faktisk er en af de helt store syndere til udtørret eller irriteret hud? Det er derfor vigtigt, at du sørger for at passe på det yderste lag af din hud gennem ansigtscremen, så du kan beskytte din hud udefra.

Derudover kan vores hud desværre ikke selv finde ud af at regulere på fedtbalancen. Det vil sige, at hvis du ikke selv aktivt tilfører huden fugt via. ansigtscreme, så producerer huden selv unødvendigt og alt for meget fugt, for at beskytte sig. Dette resulterer oftes i en fedtet, irriteret og uren hud. Derfor er det essentielt at benytte ansigtscreme som middel, så du undgår denne onde cirkel.

Forebryg problemet med den rette ansigtscreme

Hertil findes der et hav af forskellige creme, som egner sig til forskellige formål og hudtyper. For at opnå det bedst mulige resultat af din hud, er det derfor vigtigt, at du bruger den rette creme, som hjælper dine behov og fremmer det bedste i din hud. Vi har herunder taget problemet op og sammenligner derfor 5 forskellige ansigtscreme med hver sine egenskaber.

Ikke nok med at ansigtscreme har en funktionel funktion, så giver den dig også en dejlig og behagelig følelse af renlighed og god selfcare!

Sammenligning: Hvilken ansigtscreme skal du vælge?

Vi har udvalgt en række af vores mest populære ansigtscreme, hvor der er fokus på produkternes forskellige egenskaber. Der er sammenlignet 5 forskellige creme på 4 af de samme kriterier. Vi giver dig viden omkring hvert produkts egenskaber og indhold. Vores formål er at guide dig og gøre dig klogere på, hvilken ansigtscreme, som er passende til lige din hudtype!

Mellisa D-Vitamin Creme (50 ml)

Er en 24 timers creme, som beriger din hud med pleje til tør, træt, ældre, slap eller forsømt hud. Cremen indeholder næringsstoffer og multivitaminer, som bidrager til blødgørelse, dannelse af nye celler og opstramningen af elasticitet i huden. Cremen virker regenererende og adstringerende og egner sig især til dig, som ønsker at få et mere ungdommelig udseende og udglatte fine linjer.

 • Indhold: Planteolier, Vitamin A og E, Antioxidanter
 • Pris: 187,00 kr.
 • Hudtype: Egner sig til alle typer. Dog især til dig, som ønsker at forynge din hud
 • Forventet resultat/virkning: Giver fugt til en tør, træt eller slap hud, så din hud bliver opstramment og styrket

Australian Bodycare Face Cream Lemon Myrtle (50 ml)

Er en skånsom, beskyttende og bakteriemodvirkende ansigtscreme, som tilfører fugt og udrenser din hud. Cremen virker beroligende og lindrende på huden. Så hvis du døjer med uren hud, så er denne creme lige noget for dig. Cremen går ind og modvirker bakterier, så de ikke kan sætte sig fast i din porer og udvikle sig til urenheder.

 • Indhold: Vitamin C, Naturlig Australsk Tea Tree Oil, Antioxidanter
 • Pris: 103,95 kr.
 • Hudtype: Egner sig især til dig, som har en tør, fedtet, sensitiv eller uren hud
 • Forventet resultat/virkning: Cremen hæmmer bakterievæksten, så du får en synligt pænere hud, som er mere velplejet med glød og fugt

Ecooking Young Ansigtscreme (30 ml)

Denne creme tilfører både fugt til din hud og styrker hudens struktur. Næringsstoferne i cremen går ind og beroliger irritation og beskytter mod frie radikaler. Desuden fugter cremen tilpas din hud og holder derfor huden kørende i mange timer. Derudover er cremen AllergyCertified, parfumefri, vegansk og dermatologisk testet.

 • Indhold: Lakridsrodsekstrakt, Castorolie, Økologisk Aloe vera, Mandelolie og naturligt E-vitamin
 • Pris: 159,95 kr.
 • Hudtype: Alle hudtyper. Dog er den især god til ung hud, som kan døje med urenheder
 • Forventet resultat/virkning: Cremen har en reparerende og beroligende effekt, som giver dig en renere og stærkere hud

Beauté Pacifique Créme Paradoxe (50 ml)

Denne creme går ind og udsætter synlige alderstegn. Cremen er skånsom og let på huden, og bidrager med passende fugt til hele dagen. Den er baseret på to højaktive stoffer (Procyanidin og Resveratrol), som udsætter aldersprocessen. Desuden trænger den ind i de dybe hudlag og reparerer derfor også solskader og forebygger årsager til rødme. Ved brug af cremen opbygger du en robust hud, som synes sundere, yngre og mere velplejet.

 • Indhold: Vitamin A, Procyanidin, Resveratrol, vindrueekstrakt
 • Pris: 345,00 kr.
 • Hudtype: Alle hudtyper. Men især til dig, som vil udsætte synlige alderstegn
 • Forventet resultat/virkning: Cremen har en anti-age effekt, som efterlader dig en stærkere og mere dybtplejende hud, som bidrager til et mere ungdommeligt udseende

GreenPeople Beauty Boost – Skin Restore Ansigtscreme (50 ml)

Trænger du til at booste din hud? Så er den fugtgivende og nærende “age confident” creme vejen frem for dig! Produktet består af næringsstoffer, som går ind og booster til den naturlige kollagen i kroppen og dermed bidrager til genskabelse af hudens elasticitet og balance. Med Green People’s økologiske produkter er du garanteret råvarer dyrket uden sprøjtemidler og uden tilsætning af ’gråzonestoffer’.

 • Indhold: Hampfrøolie, Grøn Te, Polysakkarider, Vitamin A, -C, -D og -E,
 • Pris: 174,28 kr.
 • Hudtype: Alle hudtyper. Men især til dig som er vegetar eller veganer
 • Forventet resultat/virkning: Cremens unikke evne til at trænge dybt ind i huden, efterlader dig med en fornemmelse af velplejet og skøn hud

Hvilken ansigtscreme er bedst?

Hver ansigtscreme har sine egne funktioner og fordele. Hvilken der er bedst afhænger af dit individuelle behov og hvilken hudtype, som netop du har. Ansigtscreme har mange egenskaber, så alt efter om du ønsker mere fugt, en yngre hud, døjer med urenheder eller noget helt fjerde, så har vi hjælpen til dig herunder!

Stærk hud indefra og ud

Hvis du går efter at fugte din hud og få skabt et stærkt fundament indefra, så er det relevant for dig at benytte dig af disse produkter:

Yngre udseende

Ønsker du derimod at beskytte og få spændt din hud op? Så du opbygger en hud med et yngre udseende. Så er disse produkter lige noget for dig:

Slip af med træls teenage hud

Vi kender alle uønsket urenheder, som bare pludseligt kommer ud af det blå. Disse nedenstående creme er for dig, som ønsker at beskytte, forebygge og bekæmpe bakterier inden de bliver til urenheder i dine porer:

Den bedste pris

Hvis du ønsker en god og effektiv ansigtscreme, men stadig har øje for prisen. Så skal du vælge nedenstående produkt, som har den billigste pris:

Opnå de mest effektive resultater

Det er selvfølgelig alt afgørende, at din ansigtscreme suppleres med en god skønhedsrutine. Her er det især vigtigt, at du renser din hud i dybden inden du påfører cremen, både morgen og aften!

For at opnå det bedst mulige resultat af din ansigtscreme, er det desuden vigtigt at få frisk luft, spise sundt og varieret samt at motionere. Kombinationen af dette gør, at du opnår de mest effektive resultater af din ansigtscreme!

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen