Banan Brownie | KarolinaKaersner.com

Banan Brownie

Banan Brownie

Du kommer ikke til at savne “rigtig” kage – med denne brownie!

Undgå sukker, gluten og mælk – men få hele den lækre smag af tung og saftig brownie. Genial til at fryse ned, så har du altid et sundere alternativ, hvis lysten skulle melde sig. Brug gerne så mange økologiske ingredienser som muligt.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Nødderne males til mel i en god blender (hasselnødderne må gerne være i grove stykker)
  2. Bland alle tørdele sammen
  3. Tilsæt æg, olie og vand
  4. Hak chokolade og bananer, og bland i dejen
  5. Smør et ildfast fad og hæld dejen i
  6. Bages i 30 minutter ved 150 grader

Køl helt af i køleskabet, server kold og NYD!

OM
recipe image
Opskriftsnavn
Banan Brownie
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen