Fastelavnsbolle Med Kokosskum

Fastelavnsbolle med kokosskum

Fastelavnsbolle med kokosskum

En fastelavnsbolle behøver ikke at være så usund som den helt traditionelle med flødeskum og kagecreme. I denne opskrift får du en lidt sundere fastelavnsbolle med lækker kokosflødeskum, sukkerfri kagecreme og en lidt sundere bolle.

Det skal du bruge: Sådan gør du:
  1. Varm mælken i en lille gryde til den er lidt mere end lunken.
  2. Tilsæt smørret i mindre tern og lad det smelte efter at gryden er taget af varmen
  3. Smuldr gæren i en skål, og hæld smørmassen over gæren og lad den opløse
  4. Tilsæt kardemomme og æg
  5. Kom melet i lidt ad gangen til dejen er fast og smidig
  6. Ælt dejen igennem og stil den til hævning i skålen i ca 1 time
  7. Del dejen i 10 lige store stykker. Form bollerne og lad dem efterhæve i ca 40 min på en bageplade
  8. Pensl dem forsigtig med et sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca 15 min ved 175 grader til de er gyldne på toppen
  9. Lad dem køle af på en bagerist, og begynd på skummen
  10. Lav easis kagecremen som anvist på produktet, og start med at smøre cremen ind i bollen
  11. Pisk nu skummen enten af soya eller kokos, og smør den ovenpå cremen i dine nybagte fastelavnsboller, den skal gerne have samme konsistens som en let flødeskum
Tip: Pynt dine fastelavnsboller med flormelis, mandelsplitter eller krymmel