Savner du også at have den perfekte morgenbolle til dine gæster?
Eller vil du bare have en god og nærende bolle til eftermiddagskaffen, så har Helsebixen.dk helt sikkert nogle at vælge imellem for dig.

Under brød og boller, finder du også kager og andre ting. Her har du mulighed for at få dækket det lidt mere søde behov, som vi alle sammen har. Dette indebære som sagt kager men også sunde pølsehorn og fastlavnsboller.

Brød og boller

Opskrifterne er forskellige alt efter hvad dit behov er. Mange af opskrifterne er uden enten sukker eller gluten.

De prøver på at være et sundere alternativ til den sunde og gode livsstil. Mange forbinder en sund livsstil med kedeligt og tørt mad, dette behøves det slet ikke at være, tværtimod. Mange af f.eks. bollerne er fyldt med grøntsager til at gøre dem bløde. Dette betyder også at de er gode til dagen efter, da de ikke bliver tørre.

Hvordan gør jeg lige?
Der findes ikke mange bedre ting end nybagte boller og brød. Dog vælger mange af os det fra, fordi det er for besværligt og tidskrævende. Dette er også forståeligt da der findes rigtig mange besværlige opskrifter. Hos Helsebixen har vi udvalgt opskrifter der er nemme, overskuelige og som ikke tager hele dagen og lave

Opskrifterne hos Helsebixen.dk er nemme og lige til. Opskrifterne er sundere alternativer, end normal. Dette er de grundet indholdet det tilsættes opskriften. Nogle er tingene er måske ikke lige nogen du har hjemme på hylden, men bare rolig, inde på opskrifterne kan du finde links til stort set alle ingredienserne i brødet eller bollerne.