Lækker Glutenfri Gulerodskage Med FiberHUSK® Og Uden Tilsat Sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Er du glutenallergiker eller er du bare træt af at føle dig oppustet når du har nydt et godt stykke bagværk? Godt bagværk behøver ikke at indeholde gluten, faktisk så kan større mængder gluten påvirke fordøjelsen og skabe irritationer i…

Læs mere

Der findes ikke meget der er bedre end at komme ind i et rum, hvor der lige er blevet bagt brød eller andet bageværk.
Friskbagt brød og kager, kan altid starte den gode stemning, og gøre en sulten.

Her hos Helsebixen.dk har vi et stort udvalg, af forskellige opskrifter og produkter, som er essentielle til at lave dejlige kager og andet bageværk.

Med over 100 forskellige opskrifter på diverse brød og kager, er der rig mulighed for at finde lige det du kunne tænke dig. Om det så er fordi det skal være glutenfri, fordi du er allergiker eller at du bare gerne vil være foruden sukker og gluten i din kost.

Opskrifter på brød og kage

Mangler du inspiration til hvad dit næste bageprojekt skal være, eller hvad dit første projekt skal være, så er Helsebixen.dk proppet med opskrifter.

De fleste af de opskrifter som er herinde, er lavet med et par sunde øjne kiggende på dem. Derfor vil du opleve at mange af de normale dele i både kager og brød, er blevet erstattet med andre sundere alternativer.

Dette er med henblik på at fjerne eller minimere ting som din krop ikke i en lige så høj grad har brug for, eller tilføje ekstra ting som din krop har brug for, som et slags kosttilskud du får igennem dine måltider.

Igennem indlæggende ligges der også vægt på at få dækket det søde behov, vi alle sammen har. Derfor er det også tydeligt at se at de fleste af opskrifterne omhandler kager og andre søde ting.

Derudover giver opskrifterne dig også mulighed for at lave dine egne kombinationer, og se hvilke opskrifter der fungere rigtig godt.

Hvordan gør jeg det lige?
For lige som alle andre, har vi nok alle sammen stået og ville lave en ultra lækker og sund kage, men det lykkes bare aldrig helt som man forstiller sig. Det smager ihvertfald aldrig helt som man håber det skal smage.

Men med opskrifterne herinde er det enkelt og der findes links til stort set alle de produkter som du ikke lige ved hvor du skal købe.
De udbydes her hos Helsebixen, som en af danmarks største helseforretninger.