Nupo Blog

Guide: Effektivt vægttab med Nupo

Guide: Effektivt vægttab med Nupo

Mange forbinder vægttab og slankekur med en langvarig kamp, hvor enden synes fjern. Ønsker du et nemt, effektivt og holdbart vægttab er Nupo lige noget for dig! Det danske firma udvikler alle deres produkter med en vision om, at gøre slankekuren til en positiv oplevelse – og det må man sige er lykkedes!

Vidste du, at Nupo er det mest veldokumenterede slankeprodukt på markedet?

Helt basalt kræver et vægttab kalorieunderskud – hvilket vil sige, at du indtager færre kalorier end du forbrænder på en dag. Det betyder, at man skal sørge for, at de madvarer man indtager indeholder så få kalorier som muligt, samtidig med at de mætter og giver tilstrækkelig næring. Det er netop her, at mange giver op på vægttabet, da det simpelthen er for tidskrævende at holde løbende overblik over kalorierne og sørge for, at man ikke får for mange.

Nupo er verdens bedste…

Med en titel som verdens bedst dokumenteret VLCD-brand er Nupo alletiders valg til en effektiv og ansvarlig slankekur. Alle Nupos produkter er specielt udviklet til at indeholde så få kalorier som overhovedet muligt, hvilket giver Nupo den ultimative VLCD-titel, der står for “Very Low Calorie Diet”. De fantastiske og anerkendte produkter fra Nupo sikrer dig et simpelt vægttab, hvad end du ønsker at kickstarte eller vedligeholde vægttabet. Du finder både fuldkosterstatninger til en effektiv Nupo-kur, måltidserstatninger, kosttilskud og medicinsk udstyr i det store og veldokumenterede sortiment fra Nupo!

Effektiv Nupo-kur

Nupo-kuren er en VLCD kur, der med 6 Nupo Diet-produkter dagligt giver et samlet kalorieindtag på ca. 700 kalorier! Udover at have et særdeles lavt indhold af kalorier, er Nupos diætprodukter skræddersyet til at give din krop alle de essentielle næringsstoffer, så du sørger for at dække dit daglige behov for vitaminer og mineraler.

Nupo Diet

Nupo Diet er en række veldokumenterede diætprodukter, der er specielt udviklet til at erstatte alle dine måltider i op til 3 uger! Ved en fuldkosterstatning med Nupos diætprodukter, vil du kunne se mærkværdige resultater allerede efter få uger – dét er effektivt! Nupo-kuren er skræddersyet til at give hurtige resultater uden at du skal gå på kompromis med hverken smag eller næring. Nupo Diet fås både som Shakes, Soups og Oatmeal, hvor du kan finde et hav af lækre smagsvarianter, så du nemt kan tilpasse Nupo-kuren til dine præferencer. Det har altså aldrig været lettere og sjovere at tabe sig end med Nupo-kuren, der erstatter alle dine måltider i op til 3 uger med 6 lækre shakes om dagen.

Vi har sammensat den perfekte pakke til et effektivt vægttab på kun 12 dage! Pakken indeholder alle de nødvendige Diet produkter fra Nupo og giver dig både forskellige Shakes, Oatmeal, Soup og en Shaker, så du har alt til at begynde det succesfulde vægttab! Pssst… Du sparer 20% på den Effektive Slankekur – pakke!

Prøv alle de vidunderlige smagsvarianter af Nupo Diet Shakes med denne pakke, som du sparer hele 15% på! Du får også en Nupo Shaker med i pakken, så du har alt du skal bruge til at lave de kalorielette Nupo Diet Shakes – og så er det nemt at medbringe på farten!

Kalorielette måltider

Lyder en komplet Nupo-kur ikke som noget for dig eller vil du vedligeholde dit vægttab og sunde livsstil? Alle fødevarer indeholder kalorier – og nogle flere end andre. Har du spist et måltid med lidt for mange kalorier eller ønsker du at holde dit daglige kalorieindtag nede, er et kalorielet måltid idéelt!

Nupo One Meal

Nupo One Meal er den perfekte måltidserstatning og et kalorielet alternativ til at stille din sult! One Meal-produkterne erstatter op til 2 af dine daglige hovedmåltider og er perfekt til at vedligeholde et vægttab med produkternes indhold af blot 200 kalorier. Derudover er Nupo One Meal perfekt til dig der har en travl hverdag, da produkterne kommer som drikkeklare shakes og barer der nemt kan tages med overalt. Du finder både Nupo One Meal Shakes og Nupo One Meal Bar i en masse forskellige smagsvarianter, så der er til enhver smag! De praktiske måltidserstatninger sørger for at give dig alle proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler som din krop har brug for i et hovedmåltid, hvilket gør Nupo One Meal korrekt ernæringsmæssigt sammensat.

Tilskud til din vægtkontrol

Slim Boost-serien fra Nupo består af 3 virksomme kosttilskud og 2 typer medicinsk udstyr, som alle er udviklet til at supplere en energireduceret kost. Alle Slim Boost-produkterne er baseret på nøje udvalgte og plantebaseret ingredienser fra naturen, der sikrer den bedste sammensætning af virksomme og effektive næringsstoffer.

Slim Boost kosttilskud

Kosttilskuddene er ideelle at bruge i kombination med One Meal-produkterne eller Nupo-kuren med Nupo Diet, men kan også med fordel anvendes som supplement til din almindelige kost. De 3 Slim Boost-kosttilskud består af Burn My Fat, Fill My Tummy og Block My Carbs. Burn My Fat booster fedtforbrændingen i kroppen, som med 1 kapsel dagligt sørger for at holde din fedtforbrænding i gang. Med 2 kapsler før et måltid, sørger Fill My Tummy for at fylde din mave med plantebaserede fibre, så du hurtigere føler dig mæt og dermed spiser mindre mad. Block My Carbs er alletiders løsning, hvis du lige har spist et kulhydratholdigt måltid og ikke ønsker at kulhydraterne sætter sig i kroppens fedtdepoter. Kosttilskuddet går nemlig ind og blokerer optagelsen af kulhydraterne i kroppen, hvis du tager 2 kapsler efter det kulhydratholdige måltid.

Slim Boost+ som medicinsk udstyr

Slim Boost+ er to typer verificeret medicinsk udstyr, der begge har dokumenteret videnskabelig effekt. Fat Binder er et medicinsk udstyr der kan binde helt op til 540 kalorier fedt og dermed sørge for, ikke at det ikke lagres i kroppen. Calorie Fighter er seriens andet medicinske udstyr og er den ultimative kaloriebinder! Calorie Fighter kan sænke det daglige kalorieindtag med op til 800 kalorier, ved at reducere kroppens fedtoptagelse med 42% og sukkeroptagelsen med 46%! Begge Slim Boost+ produkter er specielt udviklet til overvægtige, og bør ikke tages i forbindelse med Nupo One Meal eller Nupo Diet.

Vi har gjort det nemt for dig med denne pakkeløsning, som du ikke kun får til den billigste pris, men også giver dig mulighed for at prøve de 3 bedstsælgende Nupo Slim Boost!

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen