EASIS Pølsehorn

EASIS Pølsehorn med ketchup

EASIS Pølsehorn med ketchup

Lækre pølsehorn fyldt med tomatketchup. De kan både bruges som frokost, snacks eller til madpakken, og så er de super nemme at lave! Det bedste ved disse pølsehorn er helt sikkert, at man kan komme lidt ekstra ISIS ketchup i – det er nemlig helt uden sukker.

Næringsindhold pr. 100 gram

  • Energi: 1110 kJ/260 kcal
  • Fedt: 12,2 g
  • Kulhydrater: 26 g
    • Heraf sukkerarter: 2,2 g
  • Kostfibre: 5,7 g
  • Protein: 10 g
  • Salt: 1,6 g
  • Ingredienser

    • 1 dl vand
    • 1 dl mælk
    • 1 pk tørgær
    • 140 g hvedemel
    • 30 g grahamsmel
    • 40 g havregryn
    • 2 tsk EASIS Perfect Fit
    • 1 tsk salt
    • 1 spsk rapsolie
    • 1 spsk ISIS DDV Yoghurt 5%
    • æg til pensling
    • 1 pakke brunch pølser (16 stk.)
    • EASIS Tomat Ketchup

    Sådan gør du

    1. Bland vand og mælk i en skål og lun det i mikroovnen. Tilsæt herefter tørgæren og rør indtil den er helt opløst.
    2. Bland mel, grahamsmel, havregryn, salt og Perfect Fit. Tilsæt de våde ingredienser lidt efter lidt under omrøring.
    3. Lad nu dejen hæve i ca. 45 min – gerne indtil dobbelt størrelse.
    4. Ælt dejen let. Tilsæt eventuelt lidt hvedemel, hvis den er alt for klistret.
    5. Rul dejen ud til en stor, tynd, rund bund og del den i 16 trekanter. Fordel lidt ketchup og en pølse på den brede ende af trekanten og rul dejen rundt om pølsen.
    6. Læg pølsehornene på en plade med bagepapir og dæk dem til med et viskestykke. Lad dem efterhæve i 30 min ved stuetemperatur.
    7. Tænd ovnen på 175 grader.
    8. Pensl pølsehornene med æg og bag dem i ca 10 min.
    9. Server gerne med lidt ekstra ISIS Tomat Ketchup.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
ISIS Pølsehorn med ketchup
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen