Delicious Lemon Pound Cake With Frosting Made With Ground Sugar And Freshly Squeezed Lemon Juice, With Magenta Background

Lav din egen sunde udgave af citronmånen

Lav din egen sunde udgave af citronmånen

Husker du også citronmånen – kagen med den karakteristiske gule citronglasur. Nu får du opskriften i en sundere udgave. Kagen smager stadig ligeså syndigt, med bare rolig, det er den bestemt ikke!:)

Du skal bruge disse ingredienser:

Sådan gør du:

Start med at blende dadlerne og æggene i en blender/foodprocesser/minihakker.

Bland nu alle de tørre ingredienser i en skål og tilføj disse i massen med dadler og æg.

Hæld herefter mandelmælk eller vand i.

Dejen røres sammen, til den opnår en cremet konsistens.

Ovnen tændes på 200 grader.

Smør en form med kokosolie (så undgår du at kagen hænger fast i formen) og fordel dejen i formen.

Lad kagen bage i cirka 25-30 minutter (Måske kagen skal bage mere eller mindre – alt afhængig af din ovn)

Glasuren – sådan gør du:

Rør ISIS florsød sammen med citronskal og saften fra citronen.

Når kagen er helt afkølet, smører du glasuren på kagen.

Pynt eksempelvis kagen med bær, frugt, frysetørret hindbær eller nødder.

Opskriften er lavet af: Sofie Toft 

 

 

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen