Lækker Glutenfri Gulerodskage Med FiberHUSK® Og Uden Tilsat Sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Er du glutenallergiker eller er du bare træt af at føle dig oppustet når du har nydt et godt stykke bagværk? Godt bagværk behøver ikke at indeholde gluten, faktisk så kan større mængder gluten påvirke fordøjelsen og skabe irritationer i…

Læs mere

Savner du også at have den lækre kage og kunne byde din gæster på?
Eller vil du bare have en god og lækker kage, til dig selv og din familie som i kan hygge om? Så har Helsebixen.dk helt sikkert nogle at vælge imellem for dig.

Under Kager, finder du 7 sider med kager som er et sundere alternativ end du plejer at se. Her har du mulighed for at få dækket det søde behov, på lidt mere lovligvis. Du kan finde alt fra almindelige bradepandekage til fastalavnsboller og pandekagekager.

Sundere kager

Helsebixen.dk’s store udvalg på over 60 forskellige type kager, giver dig muligheden for at finde den kage du har gået hel dagen og tænkt på, eller den du måske tænker på lige nu.

Opskrifterne ved Helsebixen.dk er et sundere alternativ end normale kager, eftersom at flere at de normale ingredienser, man f.eks. ser i pandekager er erstattet med sunde og gode alternativer der er bedre for din krop og helbred.

Hvordan gør jeg lige?

Opskrifterne hos Helsebixen.dk er nemme og lige til. Opskrifterne er sundere alternativer, end normal.
Dette er de grundet indholdet det tilsættes opskriften.

Nogle er tingene er måske ikke lige nogen du har hjemme på hylden, men bare rolig, inde på opskrifterne kan du finde links til stort set alle ingredienserne i brødet eller bollerne som vi her hos helsebixen.dk forhandler.

Hvis der ikke lige er et link kan du altid bare søge efter det på Helsebixen.dk