Proteinboller

Proteinboller

Proteinboller

Disse lækre proteinboller smager dejligt og mætter rigtig godt på grund af deres høje proteinindhold. Server dem lune eller kolde, hjemme eller i madpakken.

Ingredienser

  • 200 g skyr
  • 1 æg
  • 50g mel
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 1 spsk chiafrø
  • 60 g finvalsede havregryn, evt. glutenfri
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk honning
  • 20 g proteinpulver (neutral/uden smag)

Sådan gør du

  1. Bland skyr, æg, loppefrøskaller og chaifrø.
  2. Tilsæt herefter bagepulver, havregryn, mel, proteinpulver og salt.
  3. Rør dejen godt sammen og form boller i den størrelse, du ønsker (fx 5 stk)
  4. Lad bollerne hvile i 20 minutter.
  5. Pensl herefter bollerne med mælk eller vand.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca en halv time
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Proteinboller
Udgivet
Tid i alt
Gennemsnitlig bedømmelse
2.51star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)