Knækbrød Uden Mel

Knækbrød uden mel

Knækbrød uden mel

Uanset om du er glutenallergiker, vælger gluten fra, eller bare gerne vil bage et lidt sundere knækbrød, så er du kommet til den rette opskrift.

Du finder nemlig opskriften på knækbrød uden hvedemel, og så er de helt fri for gluten. Selvom disse knækbrød er uden almindelig mel får de en dejlig sprød krumme, og så smager de fantastisk.

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Bland alle frø og kerner sammen i en stor skål
  2. Tilsæt olien og det kogte vand, og bland dejen sammen
  3. Fordel dejen på en bageplade, sæt et stykke bagepapir over dejen, og rul den flad med en kagerulle
  4. Lav ridser i firkanter efter hvor store dine knækbrød skal være
  5. Drys med salt
  6. Bag knækbrødene ved 150 grader i ca. en time.

Voilá så er der knækbrød uden mel, der nok skal blive en succes både til morgenmaden, eller som en lille eftermiddagssnack :-)

Er du ikke fan af at bruge tid i køkkenet, eller er tiden knap, kan du finde glutenfri knækbrød nedenunder