VitaYummy Nyheder

Sommerens skønheds trend: Frem din skønhed

Sommerens skønheds trend: Frem din skønhed

Skal din tan, hud og dit hår være on point til sommerens aktiviteter?
Gå sommeren i møde med en lækker hud, smukt hår og stærke negle med de nye beauty vitaminer fra VitaYummy.

Ny skønhedstrend som trender lige nu

Naturlig skønhed og indre pleje har de seneste år været i fokus hos mange, da et naturligt look er blevet en af de hotteste beauty trends gennem årene.

Derfor er beauty vitaminer for alvor blevet en trend, som rigtig mange er begyndt at tilføje til sin daglige skønhedsrutine, da det er et nemt og velsmagende supplement, som kan have stor effekt på huden, håret og neglene.

Med VitaYummys beauty vitaminer kan du følge denne trend uanset hvilket skønhedsbehov du har, da VitaYummy kommer i flere forskellige varianter, som fremmer naturlig skønhed, hvad enten du ønsker en lækker tan, ung hud eller langt og fyldigt hår.

Ved blot to vingummier om dagen kan du pleje dit ydre indefra på en lækker og velsmagende måde.

VitaYummys nye beauty vitaminer indeholder præcis de vitaminer som din hud, hår og negle bruger til a vokse.

Vitaminserien fra VitaYummy er fri for kunstige smags-, farve- og sødestoffer. Derudover er VitaYummy fri for animalsk gelatine og derved velegnet til veganere.

VitaYummy Tan & Glow

Få en frisk og solbrun glød året rundt på den sunde måde med VitaYummy Tan & Glow. VitaYummy Tan & Glow indeholder Beta-Karoten og gurkemeje ekstrakt, som er med til at give underhuden farve og dermed en ensartet sommerglød året rundt.

Derudover bidrager VitaYummy Tan & Glow til, at din hud er bedre beskyttet mod solskoldning og bedre kan optage solens stråle. VitaYummy Tan & Glow indeholder også Lutein, der er en stærk antioxidant, som bidrager til hudens reparation.

I VitaYummy Tan & Glow får du også vitaminer og mineraler som vitamin A, C og D og Zink, som hjælper med at holde huden smuk.

Med VitaYummy Tan & Glow får du:

• En lækker og sund glød året rundt
• En ensartet hudtone
• Velsmagende veganske vitaminer
• Et nemt supplement til din daglige skønhedsrutine

VitaYummy Anti Age

Bliv skøn indefra med VitaYummy Anti Age vitaminer, som indeholder

Hyaluronsyre, der er fugtgivende og mindsker fine linjer og rynker. Hyaluronsyre er kroppens egen fugtbooster og bør være din faste ven i dine skønhedsrutiner. Hyaluronsyre er med til at binde væske i huden, så den bevarer sin fugt, fylde og elasticitet. I takt med at vi bliver ældre, falder mængden af naturlig Hyaluronsyre desværre.

VitaYummy Anti Age indeholder også Lycopen. Derudover indeholder VitaYummy Anti Age en sammensætning af vitaminer, som Vitamin A, B og C, som hjælper med at holde huden normal.

Med VitaYummy Anti Age får du:

• Et supplement til din daglige skønhedsrutine
• Velsmagende vitaminer som forebygger rynker og fine linjer
• En sammensætning af vitaminer
• Veganske vitaminer

VitaYummy Hair & Nails

VitaYummy Hair & Nails er nøje udviklet til at sikre dig et smukt og glansfuldt hår og stærke negle.

Med et indhold af Biotin (5000 mcg) og en sammensætning af Folinsyre og vitaminerne B6, B12 og A, C, D og E giver VitaYummy dit hår og dine negle hjælp til normal vækst. Med to velsmagende VitaYummy Hair & Nails om dagen er det let at holde dit hår og negle stærke og glansfulde.

VitaYummy Hair & Nails’ lækre smag og farve kommer fra hindbær.

VitaYummy er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer og animalsk gelatine.

Med VitaYummy Hair and Nails får du:

• Velsmagende veganske vitaminer
• Indhold af Biotin
• Flot hår og sunde negle
• Et nemt supplement til din daglige skønhedsrutine

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen