Vegetarisk Curry Gryde

Vegetarisk Curry Ret

Vegetarisk Curry Ret

Vi er ret vilde med indisk mad, og en gang klassisk curry ret, er altid en klar vinder i køkkenet. I denne vegetariske Curry ret er kyllingen byttet ud med blomkål, kartofler og ærter. Dit køkken vil dufte af de dejligste krydderier, og retten vil helt sikkert nydes af hele familien.

Ingredienser

  • ½ blomkål, delt i små buketter
  • 5 kartofler, i grove tern
  • 2 løg, hakket groft
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 3 tsk garam masala
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt & peber efter behov
  • 1 dl kokosmælk
  • 10 friske sugar snaps, halver dem
  • Frisk persille

Tilberedning af Vegetarisk Curry Ret

  1. kartofler og blomkål hældes i en gryde med let saltet vand. Lad det koge i cirka 5 minutter. Dræn kartoflerne og blomkål i en sigte
  2. Kom olie på en varm pande. Svits hvidløg og løg på panden i et par minutter til de er gennemsigtede
  3. Tilsæt derefter spidskommen, koriander og garam masala på panden og svits i 1 minut
  4. Tilsæt chiliflager, salt og peber, samt de kogte kartofler og blomkål. Vend det hele sammen på panden og lad det simre i yderligere 10 minutter
  5. Hæld kokosmælk ved og kog det hele igennem et par minutter
  6. Tilsæt til sidst sugar snaps og den friske persille lige inden servering

Server den lækre vegetariske curry ret med creme fraiche og ris eller naanbrød :-)