• 1
  • 2

Kødløse retter, er en levestil for nogen, og for andre er det et afbræk fra hver dagens kød og “rensning” af kroppen.

Hos Helsebixen.dk har vi en del opskrifter som er foruden kød eller ligende. Her er de istedet fyldt med især linser og grøntsager. Linser giver en god mæthedsfornemmelse og fjerner dit behov for at skulle have kød. For nogen fjerner de den altid, og for de fleste er det nok kun for en stund, hvilket nok også er sundt nok.

Kødløse retter

Kødløse retter er meget nemme at lave, eftersom at en af hovedingredienserne ikke skal med i retten, og du har derfor mulighed for at kæle for andre ting, som f.eks. din salat.

Derudover er det også generelt lidt billigere måltider, eftersom at kød har en forholdvis høj pris i forhold til f.eks. linser, hvor at der af 500g er til mange dage, eftersom at de giver en god mætheds fornemmelse og de udvider sig når de bliver kogt og bliver ofte noget større.

Hvis du ikke ved hvor du skal købe din linser, kan du finde et større udvalg end de fleste steder lige her>>

Hvordan gør jeg lige?
Kødløse retter er meget nemme og oftest også rigtig hurtige at lave efter som at du ikke har noget kød der skal steges. I kødløse retter skal der oftest bruges en eller anden form for hovedingrediens som bønner, hvilket er meget nemt og lave.