Vegieburger

Veggie Burger

Veggie Burger

Veggie Burger. Sundt, nemt og lækkert!
Hvis ikke du ønsker opskriften skal være vegansk, kan du lave mager hakkebøf i stedet for.
Denne opskrift er uden tilsat sukker – Det sunde alternativ til burger.

 

Næringsindhold pr. 100 gram

  • Energi: 308 kJ/74 kcal
  • Fedt: 4,8 g
  • Kulhydrater: 3,5 g
  • Heraf sukkerarter: 1,0 g
  • Kostfibre: 1,3 g
  • Protein: 3,6 g
  • Salt: 0,14 g

Ingredienser

      • 100 g quorn burgerbøf eller tofu
      • 2 store portobello svampe
      • lidt rapsolie
      • 20 g brøndkarse
      • ½ løg
      • 50 g tomat
      • 20 g syltede agurker
      • uden tilsat sukker
      • 10 g bønnespirer
      • 15 g EASIS Tomat Ketchup EASIS Ketchup
      • 10 g let mayonnaise

 

 

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade.
  2. Fjern stok og lameller på svampene og pensl dem med lidt olie. Læg svampene på bagepladen sammen med quorn burgerbøffen og bag i et kvarter.
  3. Skiv tomat, løg og syltet agurk.
  4. Brug svampene som burgerbolle og læg dem sammen med quorn burgerbøffen, brøndkarse, løg, tomat, syltede agurker, bønnespirer, ketchup og mayonnaise.

 

Denne opskrift er lavet af EASIS og al kredit går til dem.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen