Marcipanbrød

Lækkert, sundt og hjemmelavet marcipanbrød

Lækkert, sundt og hjemmelavet marcipanbrød

Dette lækre marcipanbrød er en klassiker i juletiden. Det er lavet på hjemmelavet marcipan, så du kan være helt sikker på, hvilke ingredienser, der er i. Herudover kan man frit pifte brødet lidt op, hvis man har lyst til det. Man kan for eksempel prøve med lidt tørret frugt eller nødder.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland mandelmel, sukrin og æggehvider – hold lidt igen med æggehviderne. Det er nemlig ikke sikkert, der skal 2 hele i, hvis de er store.
  2. Smag massen til med mandelessens.
  3. Lad marcipanen sætte sig i køleskabet.
  4. Form brødene i den størrelse, du gerne vil have.
  5. Smelt chokoladen og smør den på marcipanbrødene.
  6. Stil marcipanbrødene på køl indtil chokoladen er stivnet.
  7. Da der skal æggehvider i disse marcipanbrød, anbefales det, at man opbevarer dem på køl.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Lækkert, sundt og hjemmelavet marcipanbrød
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen