Raw Gulerodskage

Raw Gulerodskage med Cream Cheese Frosting

Raw Gulerodskage med Cream Cheese Frosting

Vi er vilde med gulerødder i kager, og du må ikke snyde dig selv for denne udgave af den klassiske gulerodskage, der er raw og uden mel og raffineret sukker. Den smager fantastisk, og kan pyntes med frisk revet gulerod, appelsinskal eller med valnødder.

Udover at den smager dejligt, vil den også kun tage 30 minutter at tilberede!

Ingredienser til den raw gulerodskage

Bunden

Frosting

  • 200 g flødeost, gerne den fedtfattige
  • Skallen fra 1/2 citron og en 1/2 lime
  • 2 tsk vaniljepulver

*For god ordens skyld gøres der opmærksom på at det kun er selve bunden, altså kagen, der er raw, og at mange der følger en raw food kost ikke spiser pasteuriserede mælkeprodukter.

Tilberedning af den raw gulerodskage

  1. Find en firkantet bageform og dæk med bagepapir
  2. Blend de blandede nødder i en foodprocessor eller en stærk blender og blend, indtil de ligner brødkrummer
  3. Tilsæt de revne gulerødder, havre, rosiner eller dadler, kokosmel, kanel, kokosolie og appelsinsaft, og blend indtil blandingen er fast. Den skal gerne være lidt klæbrig
  4. Fordel blandingen i bageformen og tryk den ned med bagsiden af ​​en ske, indtil den er flad
  5. Placer i fryseren, den skal gerne stå på køl i en 20 minutter, gerne helt op til 40 minutter, hvis du kan vente så længe
  6. Bland flødeost, citrusfrugter og vanilje sammen og fordel det ovenpå din afkølede raw bund
  7. Pynt med revet citrusfrugt, gulerødder eller nødder

Nyd din hjemmelavede raw gulerodskage, der med sikkerhed vil falde i hele familiens smag. Du kan også lave frostingen på skyr, der skal du bruge 150 gram istedet for 200 gram flødeost.

Rigtig god fornøjelse :-)