Gulerodskage

Sundere svampet gulerodskage

Sundere svampet gulerodskage

Intet slår en klassisk gulerodskage med en saftig og svampet konsistens. Det eneste problem er at de mest svampede kager oftest indeholder meget sukker eller smør, men frygt ej. I denne udgave får du en saftig gulerodskage, med en lækker cremet frosting med flødeost – Mums!

God fornøjelse, og velbekomme!

Det skal du bruge til at lave en sundere gulerodskage:

Det skal du bruge til frosting med flødeost

  • 200 g flødeost (evt. en der er fedtreduceret)
  • Skallen fra 1/2 citron
  • Saften fra 1/2 citron
  • 1 tsk vanillepulver

Sådan gør du:

  1. Kom alle de tørre ingredienser i en blender og kør rundt til du får en fin melmasse
  2. Tilsæt derefter de våde ingredienser: honning, kokosolie og æg og blend igen
  3. Riv gulerødderne groft eller fint (Du bestemmer selv) og kom ned i dejen
  4. Kom dejen i en rund springform
  5. Bag gulerodskagen i ovnen ved 200 grader og varmluft i 25-30 minutter
  6. Kagen kan køle af mens du laver frostingen
  7. Bland blot alle ingredienserne forsigtigt sammen til din flødeost frosting
  8. Smør frostingen på kagen og pynt med valnødder eller strimler af gulerødder
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Gulerodskage med valnødder
Udgivet