Gulerodsbolle

Fiberrige gulerods boller

Fiberrige gulerods boller

Disse lækre luftige gulerodsboller, er skønne både om morgenen og til madpakken.

Ingredienser

  • 3 M/L æg
  • 3 spsk creme fraiche 9%
  • 1,5 dl fuldkorns majsmel
  • 1 dl amarant mel
  • 2 tsk bage pulver
  • 2 tsk salt
  • 1 groft revet gulerod
  • 2 tsk loppefrø skaller
  • 2 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl hørfrø

Sådan gør du

  1. Først så varmer du ovnen op på 200 grader.
  2. Så blander du først æg og creme fraiche og tilsætter herefter resten.
  3. Nu lader du dejen hvile i 10 minutter.
  4. Form dejen med en ske, til boller (ca. 8 stk.), på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag nu bollerne i 15-20 minutter.
  6. De er bedst hvis de har kølet lidt af, inden man spiser.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Fiberrige gulerods boller
Udgivet
Tid i alt