1969178 10155107078760384 2320487979594461883 N

GF sandwich boller

GF sandwich boller

Lækre og sprøde boller, uden gluten, laktose og æg. Perfekte til sandwich og madpakken. Denne opskrift giver 12 store boller.

Ingredienser

  • 4,5 dl fuldkorns majsmel
  • 5,5 dl rød Finax
  • 4 dl lunkent vand
  • 25 gram gær
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 2 spsk. oliven olie
  • 1 håndfuld sesamfrø til toppen

Sådan gør du

  1. Først opløser du gær i vandet og tilsætter sukker, salt og olie.
  2. Tilsæt så majsmel og rød Finax og rør rundt i mindst fem minutter.
  3. Hæld dejen i en pose og klip hul i hjørnet og ‘sprøjt’ dejen ud på bagepapir til 12 store boller.
  4. Pensel bollerne med alm. vand og drys sesamfrø på toppen.
  5. Lad dem nu hæve i 35 minutter under viskestykke.
  6. Varm ovnen op til 190 grader og bag bollerne i ovnen ca. 30 minutter. Når der er 10 minutter tilbage, pensler du dem med lidt vand igen. Velbekomme
OM
recipe image
Opskriftsnavn
GF sandwich boller
Udgivet
Tid i alt