Sundhed

I denne kategori finder du en masse forskellige artikler omkring generel sundhed. Det kan være alt fra gode råd til en sundere livsstil og den bedste solbeskyttelse til de mere lavpraktisk såsom 35 ting du kan bruge kokosolie til eller hvordan du styrker dit immunforsvar.

Vi håber på med denne blog at kunne guide og inspirere dig til nye sunde tiltag eller give den optimale viden omkring visse emner.

Hvad er sundhed?

Sundhed kan være rigtig mange ting og på Helsebixen tror vi det er meget individuelt. Det handler om at finde den helt rette balance.

Det kan sagtens blive alt for fanatisk, hvor det i høj grad kommer til at styre dit liv. Det er essentielt at du selv tager kontrollen, selv stikker retningen og har det godt med det.
Sundhed skal ikke føles som en byrde, men som noget der giver dig et løft i hverdagen.

Helsekost kan være en god medspiller når det kommer til generel sundhed. Det er rigtig godt til at supplere din kost med og kan i det hele tage gøre rejsen mod sundheden en del lettere.
Du finder vores udvalg af helsekost lige her >>

Helsebixen hjælper dig på vej mod en sundere hverdag

Filosofien bag Helsebixen bygger på ønsket om at det skal være nemt og enkelt at være og se sund ud. Denne sektion på bloggen skal hjælpe vores kære kunder og læsere med at opnå dette.

Vi prøver efter bedste evne at vejlede omkring de seneste opdagelser og de mest uundværlige tricks til hverdagen. Vi udbygger hele tiden sektionen med nye og relevante indlæg.
Hvis du støder på et emne som du synes, så tøv endelig ikke med at skrive til kundeservice@helsebixen.dk.