Bulgur

Bulgursalat med granatæble & radise

Bulgursalat med granatæble & radise

Denne bulgursalat går godt som tilbehør til det meste kød. Du kan naturligvis variere indholdet efter smag eller efter køleskabets indhold, men denne kombination er nu altid et sikkert hit.

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • Et par håndfulde frisk spinat
  • 1/2 granatæble
  • 1-2 avokadoer
  • 4 radiser
  • Græskarkerner til drys (ristede og saltede)

Sådan gør du

  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
  2. Rens grøntsagerne.
  3. Hak spinatbladene i lidt mindre stykker.
  4. Få kernerne ud af granatæblet
  5. Skær avokadoerne og radisserne i skiver.
  6. Bland alle ingredienserne godt sammen og  drys med græskarkernene inden servering.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Bulgursalat med avokado, soltørrede tomater, græskarkerner m.m.
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen