Cuisine 88095 1280

Karrysalat

Karrysalat

Påsken er over os og det betyder påskefrokoster og mad en masse for de fleste. Der bliver spist rigtig mange sild i de danske hjem i den forbindelse, og mange pynter med karrysalat. Jeg laver altid min egen karrysalat, både fordi den smager bedre end de færdigkøbte, og endnu mere fordi jeg gerne vil vide, hvad der er i min mad. Det lykkes mig ikke at finde økologiske kapers, så jeg har brugt de almindelige; hvis nogen kender til økologiske, hører jeg gerne fra jer. Alle andre ingredienser er fra økologiske producenter. 

Ingredienser

  • 2 spsk skyr
  • 2 spsk youghurt naturel
  • ½ tsk dijonsennep
  • salt, peber, gurkemeje
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ æble
  • 1 forårsløg
  • ½ stængel bladselleri
  • 1 spsk kapers

Sådan gør du

  1. Rør skyr og yoghurt godt sammen.
  2. Tilsæt sennep, salt, peber, gurkemeje og karry og smag til.
  3. Skær æble, forårsløg og bladselleri i meget små tern og bland i dressingen.
  4. Hak kapers helt fint og rør i.
  5. Smag til og tilsæt evt flere krydderier.
  6. Opbevar salaten i køleskabet indtil servering.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Karrysalat
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen