• 1
  • 2

Er du også en af de dansker der er rigtig dårlig til at få spist tilstrækkeligt med fisk i hverdagen?
Eller er du tværtimod en af dem som bare ikke kan få nok og mangler inspiration til nye opskrifter, så se med her.

Helsebixen.dk har et udvalg af opskrifter der kan skabe inspiration til dine egne opskrifter, eller til dig der ikke er så vild med fisk og skal have en let og ikke for fiskeagtig menu.

Fisk mindst 2-3 gange om ugen

Din krop skal bruge omkring 2-300 g om ugen, hvilket de fleste dansker ikke er særlige gode til at få opfyldt.
Grunden til dette er fordi mange dansker synes at fisk har en lidt bizar smag, som mange ikke er så vild med, derfor tilbyder Helsebixen.dk også opskrifter hvor at fiskesmagen ikke er så tydelig, så dig og din familie får mulighed for også at få tilstrækkeligt med fisk og omega-3.

Fisk er fyldt med omega-3 hvilket er en fedtsyre som vores krop har meget brug for, men som den ikke selv kan producere, derfor skal den komme igennem f.eks. fisk som er den bedste og en af de eneste kilder til omega-3.

Kan også fåes som kosttilskud lige her>>

Hvordan gør jeg lige?
Det behøver ikke at være svært at lave en god fiskeret. Mange forbinder det med at skulle have fisk, at det skal være et stykke ved siden af et par kartofler, hvilket slet ikke er nødvendigt.

Som det ses i opskrifterne er det muligt at få flettet det ind i mange forskellige retter, og derved dække smagen lidt mere.
Opskrifterne er meget nemme at følge hvilket også er en vigtig ting, ved opskrifterne på Helsebixen.dk. De skal være med et sundt blik på, samt være nemme at tilberede.