Rusell Hobbs Satisfry

Airfryere hitter – Hvad er hemmeligheden bag?

Airfryere hitter – Hvad er hemmeligheden bag?

Airfryeren har vundet stor popularitet i Danmark de seneste år, og det er ikke uden grund. Denne innovative køkkenmaskine tilbyder en række fordele, der har gjort den til et must-have i mange danske hjem.

Men hvad er det egentlig, der gør airfryeren så populær og praktisk? Læs med for at blive klogere på netop dette, og find samtidig vores bedste anbefalinger til en airfryer.

Hvad kan en airfryer?

En airfryer kan, ved hjælp af varmluftsteknologi, hurtig og effektiv stege, bage eller grille fødevarer og bruger ofte ingen eller meget lidt olie til formålet. Oprindeligt var denne køkkenmaskine tiltænkt som et sundere alternativ til en frituregryde, men erstatter nu i høj grad også ovnen. I en airfryer kan du tilberede en masse forskellige fødevarer, såsom kød, fisk, grøntsager, bagværk og meget mere; kun fantasien sætter grænser.

Sundhedsmæssige fordele

Tilberedning af mad i en airfryer er et sundere alternativ til traditionelle stegemetoder på grund af den minimale eller ikke-eksisterende brug af olie, hvilket hjælper med at reducere mængden af fedt i måltiderne. Desuden bevares næringsstoffer og vitaminer i de fødevarer, du tilbereder, fordi at teknologien er udviklet til at cirkulære varm luft omkring dit måltid på en mere skånsom måde.

Anbefalinger

Der findes et hav af forskellige airfryers, hvilket kan gøre det svært at blive klog på, hvilken der passer til dit køkken og dine madlavningsbehov. Herunder har vi givet to bud på airfryere, som kunne være det rette valg for dig.

Russel Hobbs Airfryer Satisfry Air & Grill

Satisfry Air & Grill Multi Cooker anvender luftcirkulation med temperaturer op til 260°C fra både top og bund for at sikre ensartet tilberedning og bruning. Denne airfryer kan med sine 7 madlavningsfunktioner let og enkelt tilberede dine favorit måltider.

 • 1745W
 • 5,5 L. kapacitet
 • Automatisk slukkefunktion
 • Tåler opvaskemaskine
 • Justerbar termostat(60-220°C)
 • 7 madlavningsfunktioner

Russell Hobbs Airfryer Satisfry

Satisfry Airfryer tilbereder din mad hurtigt og nemt samtidig med at den sparer op til 48% energi i forhold til en konventionel ovn. Den tilbyder også 7 madlavningsfunktioner, der hjælper dig med at tilberede velsmagende og fedtfattige måltider.

 • 1650W
 • 5 L. kapacitet
 • Automatisk slukkefunktion
 • Tåler opvaskemaskine
 • Justerbar termostat(80-200°C)
 • 7 madlavningsfunktioner

Tids- og strømbesparende madlavning

På grund af airfryerens mindre kapacitet opvarmes den hurtigere end en ovn, hvilket betyder, at der er mindre ventetid, før du kan begynde at tilberede din mad. Derudover er tilberedningstiden ofte kortere i en airfryer sammenlignet med en ovn. Airfryeren bruger også mindre strøm, hvilket resulterer i besparelser på din elregning, da tilberedningen er hurtigere, og der skal opvarmes et mindre areal.

Tips og tricks

Få tips og tricks til hvordan du kan gøre din madlavning nemmere:

 1. Brug bagepapir – Undgå at fedte din airfryer til ved at benytte bagepapir, når du laver mad i den. Derved mindsker du rengøringen af maskinen efter brug.
 2. Vend maden – For at sikre ensartet tilberedning bør du vende maden i din airfryer under tilberedningen.
 3. Varm mere på en gang – Brug stativer eller ovnfaste skåle til at tilberede mere end én ret ad gangen i din airfryer. Stil skåle eller riste oven på hinanden for at udnytte pladsen i din airfryer optimalt.
 4. Brug din airfryer til ristning – Du kan riste nødder, frø og kaffebønner i din airfryer. Husk dog at hold godt øje undervejs, da det hurtigt kan brænde på
 5. Forhindre klæbning – Ved at benytte dig af en non-stick spray eller en smule olie inden brug af din airfryer undgår du, at maden sætter sig fast.
 6. Genopvarmning af rester – Når du fryser rester ned, så gør det i lag med bagepapir mellem. På den måde er det nemt og lige til, når du skal genopvarme retten.
 7. Forhindre røg – Ved tilberedning af fedtholdige fødevarer kan du med fordel hælde en smule vand i bunden for at undgå, at der bliver afgivet røg.

Køb din airfryer på Helsebixen

Hos Helsebixen finder du effektive airfryers til fordelagtige priser. Husk, at du altid får GRATIS fragt og dag-til-dag levering, når du handler hos os. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen