Raw Avocado Chocolate Mousse Topped With Hazelnuts

Avocado Chokolade Mousse

Avocado Chokolade Mousse

Chokolade Mousse har aldrig været så sundt! Derudover er den også super enkel at lave og du skal ikke bekymre dig om at den kan skille eller ikke sætte sig ordenligt.
Den får en silkeblød og cremet konsistens, der med hasselnødder kan sammenlignes lidt med en lækker mindre fedtholdig nutella.

Sådan gør du

  1. Start med at varme hasselnødderne i mikroovnen i cirka 2 minutter
  2. Herefter mikser du bare det hele i en blender og giver den fuld gas indtil du har en helt glat creme.
  3. Du kan regulerer med mandelmælken efter hvor tyk en mousse du vil opnå
  4. Du kan smage efter med sirup eller sukrin
  5. Pynt chokolade moussen med resten af hasselnødderne og frisk lime
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Avokado chokolademousse
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen