Bidro Kvinde

Harmoniske hormoner med Bidro PMS

Harmoniske hormoner med Bidro PMS

Kvindens menstruationscyklus afspejler, hvor meget hormonerne kan styre energiniveauet, humøret og livskvaliteten. PMS – også kaldet præmenstruelt syndrom – optræder kun efter ægløsning, hvor længden og symptomerne kan være meget forskellige fra kvinde til kvinde.

Derfor indeholder Bidro PMS en unik kombination af naturlige ingredienser, som bidrager til at skabe en harmonisk hormonbalance på naturens præmisser.

Hvordan hænger hormonsystem og PMS sammen?

Kvindens hormonsystem er som et fantastisk symfoniorkester, hvor alle hormonerne bør spille i takt, så harmonien opretholdes. Under den normale menstruationscyklus danner æggestokkene østrogener i varierende mængde. Efter ægløsning danner æggestokkene også progesteron, som er med til at opretholde en eventuel graviditet.

Delvis mangel på progesteron er en udbredt årsag til PMS, som kan give mange forskellige psykiske og fysiske symptomer. Herunder humørsvingninger, kort lunte, modløshed, manglende koncentrationsevne, brystspændinger, hovedpine, led- og muskelsmerter, ødemer, hedeture, trang til søde sager, søvnløshed med videre.

Det er normalt med mindre PMS-gener, og omkring en tredjedel lider af PMS i lettere eller sværere grad. PMS ændrer sig ofte efter fødsler, og når kvinden nærmer sig menopausen. Mangel på progesteron er desuden en væsentlig årsag til nedsat fertilitet efter 35-årsalderen, selvom menstruationerne stadig er regelmæssige.
Enhver form for stress øger risikoen for PMS. Det skyldes, at kønshormoner, progesteron og stresshormonet cortisol alle tilhører de såkaldte steroidhormoner, hvor det ene hormon er en forudsætning for det andet. Også selvom virkningerne er vidt forskellige.

Bidro PMS er specielt sammensat til den følsomme periode

Produktet indeholder Gelé Royal og Vitex agnus
Gelé Royal er den særlige gel, som dronningebien fodres med, så hun kan lægge op til 2.500 æg i døgnet. Af samme grund indeholder Gele Royal en del vitaminer, protein, aminosyrer og andre biologisk aktive stoffer.

Vitex agnus (kyskhedstræ) er en gammel lægeplante fra Middelhavsområdet og Vestasien. Nyere forskning afslører, at den blandt andet kan fremme kroppens egen dannelse af hormonet progesteron, der ofte er nedsat ved PMS.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen