Organi Cup

OrganiCup: Menstruationskop ⇒ Alt der er værd at vide

OrganiCup: Menstruationskop ⇒ Alt der er værd at vide

Hundredtusindvis af kvinder har allerede konverteret til menstruationskoppen OrganiCup. 9 ud af 10 som prøver den, siger at de vil fortsætte med at bruge den. Det er der flere gode grunde til, som vi vil komme ind på her.

OrganiCup – velkommen til #NewPeriod

OrganiCup blev stiftet i København i 2012, og er på ganske kort tid blevet den menstruationskop, der har størst vækst i Norden. Menstruationskoppen er en sundere, nemmere og grønnere menstruationsløsning, der erstatter bind og tamponer.

OrganiCup giver dig op til 12 timers frihed. Igen og igen. Vi kalder det #NewPeriod.

Det er slut med at være bange for at bløde igennem. Og vi behøver ikke planlægge rundt om vores menstruation. Vi svømmer, danser og sover – helt uden bekymringer, og når vi vil. Vi ved, hvad vores menstruationsprodukter indeholder og er lavet af, og det er ikke bomuld og kemikalier. Mere end 350.000 kvinder har allerede valgt en bekymringsfri menstruation, da de skiftede bind og tamponer ud med OrganiCup.

Hvorfor skal du skifte til OrganiCup? Her er 3 rigtig gode grunde

Er du stadig ikke helt overbevist om, at du skal skifte bind og tamponer ud med en OrganiCup? Så vil vi gerne uddybe med 3 grunde:

Et kemikaliefrit underliv

Kvinder er mere sarte i underlivet end på resten af kroppen. Mange tamponer og bind indeholder kemikalier, som blegemiddel og parfume, der kan forårsage allergi og irritation. OrganiCup er fremstillet i 100% medicinsk silikone, der er fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. udover menstruationsblodet, også absorberer de naturlige væsker, opsamler OrganiCup blot menstruationsblodet. Det betyder mindsket tørhed, samt at kroppens naturlige pH-balance bibeholdes.

Du skal ikke tænke på din menstruation i løbet af dagen – eller natten

OrganiCup giver en større frihed under menstruation. Den skal oftest blot tømmes morgen og aften. Du kan foretage dig alt det du plejer – helt uden bekymring. OrganiCup giver nemlig lækage-fri beskyttelse i op til 12 timer ad gangen, også mens du sover, løber, rider eller svømmer.

En glad bankkonto og planet

Udover at menstruationskoppen er sundere for kroppen, er den også bedre for vores planet. Bind og tamponer bruges og smides væk, hvilket resulterer i en masse affald. Vidste du at en kvinde i løbet af 10 år i gennemsnit bruger 3.600 bind/tamponer? En menstruationskop er genanvendelig, og kan bruges i flere år. Det betyder også en økonomisk besparelse, og der er sjovere ting at bruge penge på end menstruationsprodukter.

NYHEDER – OrganiWash og OrganiWipes

OrganiCup har lanceret to nye renseprodukter; OrganiWash og OrganiWipes. OrganiWash er en mild 2-i-1 rens der bruges til at rense menstruationskoppen og som en intim sæbe til kroppen.

OrganiWash indeholder økologiske og naturlige ingredienser, er parfume-fri og egnet til alle hudtyper.

OrganiWipes er desinficerende renseservietter i økologisk bomuld der bruges til at rense OrganiCup i tilfælde af man ikke har adgang til rent vand. De er perfekte til brug på offentlige toiletter, til udendørs aktiviteter og på rejser. Uden parfume.

Både OrganiWash og OrganiWipes er også certificeret vegansk og AllergyCertified™.

Gå sommeren i møde med OrganiCup

Vi nærmer os sommeren som for mange står på rejser, strandture, festivaler, sightseeing eller dase ved en pool hele dagen. Det kan alt sammen blive nemmere med OrganiCup. OrganiCup hjælper dig til en uforstyrret dag selvom du har din menstruation (i op til 12 timer af gangen). Slap af og nyd dine sommerdage uden at skulle stresse over om din tampon eller bind skal skiftes hver 2.-3. time.

OrganiCup vejledning – Sådan kommer du i gang

Se vores dybdegående instruktions video her:

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen