Hairhair

Bedst i test – Kosttilskud til Hud, Hår & Negle

Bedst i test – Kosttilskud til Hud, Hår & Negle

Skønhed handler om velvære i både krop og sind. Skønhed kommer nemlig ikke kun fra fysisk pleje med velduftende ansigtscreme, make-up eller lækre olier. Det er mindst ligeså vigtigt at pleje din krop indefra, da en stor del af vores fysiske skønhed stammer fra vores indre. Kroppen har brug for den rette mængde vitaminer og mineraler for at fastholde sundheden i hud, hår og negle.

Men er du i tvivl om, hvilke Inner Beauty kosttilskud, der passer til dig og hvad forskellen på de forskellige varianter egentligt er? Vi har fremhævet og sammenlignet 5 af vores bestsellers på 5 af de samme kriterier, som alle bidrager til at fremme din skønhed indefra. Læs med her og bliv inspireret og klogere på, hvordan du kan booste din ydre beauty med de rette kosttilskud dine behov!

Hvad er kosttilskud til skønhed – og hvorfor skal du tage det?

Kosttilskud til din Inner Beauty, handler om at pleje hud, hår, negle og krop indefra. Når vi beriger vores krop indefra med vitaminer og mineraler afspejler det sig i vores ydre. Din indre sundhed er dermed uundværlig for din ydre skønhed.

De rette vitaminer og mineraler spiller en afgørende rolle for at holde vores krop sund indefra. Her kan du med fordel supplere din daglige kost med kosttilskud, der er skræddersyet til hud, hår og negle.

Kosttilskud kan blandet andet bidrage til at forebygge og genopbygge hudens struktur, styrken i negle og hår eller noget helt fjerde! Her går næringstofferne nemlig ind og arbejder i det dybe lag i kroppen, så din krop er beskyttet og har det bedst mulige udgangspunkt.

Måske bruger du diverse ansigtscreme mod fine linjer eller tør hud, og er stadig ikke helt tilfreds? Eller døjer du med bløde negle eller knækket hår? Så kan du med disse simple hjælpemidler styrke og vedligeholde din krop indefra, så du forbedrer effekten af dine skønhedsprodukter.

For at opnå bedst mulige resultat af din skønhed og velvære, skal du derfor kombinere din ydre pleje med din indre pleje! Du kan med fordel implementere og supplere kosttilskuddet i din skønhedsrutine for at fremme din skønhed. Ønsker du at blive endnu klogere på vitaminer og mineraler, så kan du gå til den komplette oversigt over vitaminer og mineraler.

Hvilke vitaminer bidrager til hud, hår og negle?

Ønsker du at booste dit hår, negle eller hud? Så læs med herunder, og bliv klogere på, hvilke vitaminer, som din krop står og mangler.

Ungdommelig hud

Vores hud udsættes dagligt for frie kemikalier og luftforurening, som går ind og slider på hudens struktur og den naturlige spænding. Dermed kan din hud synes ældre, end hvad den egentligt er, hvis du ikke sørger for at pleje den med de rette vitamier og mineraler. Hertil skal der boostes til kollagen i din krop. Dette sker gennem Vitamin C, som er det eneste vitamin, der sætter gang i den naturlige produktion af kollagen. Kollagen er et protein, som dannes naturligt i kroppens yderste hudlag og udgør ⅓ af proteinerne i kroppen. Dog mindskes dannelsen af proteinet i takt med alderen. Dette kan være synderen til de fine linjer eller den løse hud. Derfor kan indtagelsen af Vitamin C måske også være et banebrydende vitamin for dig!

Fyldigt og velplejet hår

Oplever du hårtab eller ønsker du blot at få et sundere og mere fyldigt hår? Så er det især Vitamin B, som du skal have fat i! Biotin som er “hårets vitamin” bidrager til vedligeholdelsen af styrken i dit hår og mindsker dine chancer for hårtab. Du kan med fordel supplere med Selen, Zink og Kobber som understøtter Biotins effekt, så du opnår det bedst mulige resultat.

Flotte og stærke negle

Dine negle er en vigtig del af at give et godt førstehåndsindtryk, vidste du det? Det er derfor vigtigt, at du sørger for at pleje, styrke og vedligeholde dine negle. Med kosttilskud, som indeholder vitamin B6 og B12 samt Selen og Zink, kan du let og naturligt opbygge stærke og præsentable negle.

Sammenligning: Hvilke kosttilskud passer til dig?

Vi har samlet en række af vores mest populære kosttilskud til skønhed. Vi sammenligner de 5 forskellige kosttilskud på de 5 samme kriterier, som du skal være opmærksom på, inden du tager dit valg. Formålet er at guide dig og gøre dig klogere, så du er sikret at vælge den rette variant til lige dit behov!

New Nordic Hair Volume

Svensk virksomhed med unik knowhow indenfor medicinske planter. Tabletten hjælper til at fastholde hårvækst og fylde. De indeholder blandet andet mikronæringsstoffer og urteekstrakter.

 • Indhold: Æble, Hirse, Padderokke, Biotin, Zink, Kobber
 • Type: Tablet
 • Daglig dosis: 1 tablet
 • Pris pr. tablet: 3,53 kr.

VitaYummy Hair & Nails

Danskproduceret kosttilskud til hår og negle i bjørneformet kapsel med naturlige smags- og farvestoffer, som desuden indeholder en række vitaminer og mineraler.

 • Indhold: Vitamin A, -C, -D, -E, -B6 og -B12, Folsyre, Pantothenesyre, Biotin, Zink, Jod
 • Type: Vitamin bjørn
 • Daglig dosis: 2 vitamin bjørne
 • Pris pr. tablet: 2,5 kr.

Pureviva Hud, Hår & Negle

Det danske produceret kosttilskud til hud, hår og negle er sammensat af naturlige ingredienser, som blandet andet består af gulerodsjuice og argerpadderokke.

 • Indhold: Hvedekim, Polyfenoler, Spirulina, Gulerodsjuice ekstrakt og Argerpadderok
 • Type: Kapsel
 • Daglig dosis: 2 kapsler
 • Pris pr. tablet: 1,0 kr.

Hübner Original Silicea hud, hår & negle

Kosttilskud som giver næring til hud, hår og negle med indhold af mineralsk kisel, Selen og Mangan. 

 • Indhold: Kisel, Zink, Mangan, Selen og Biotin
 • Type: Kapsel
 • Daglig dosis: 1 kapsel
 • Pris pr. tablet: 4,1 kr.

Berthelsen Silica Extra

Hudplejetabletter bestående af 8 forskellige vitaminer samt ekstrakt fra agerpadderokken, som plejer din hud i dybden.

 • Indhold: Vitamin A, -B1, -B2, -B3, -B5, -B6, -B8 og -B12, Folsyre, Zink og Argerpadderokkeekstrakt
 • Type: Kapsel
 • Daglig dosis: 1 kapsel
 • Pris pr. tablet: 1,67 kr.

Hvilket kosttilskud er bedst?

Hvert produkt har sine egne egenskaber og fordele. Hvilket Inner Beauty kosttilskud, som du skal atge, afhænger af dit individuelle behov og præferencer eller om du i forvejen tager kosttilskud.

All-in-one til hår og negle

Hvis du går efter det kosttilskud som beriger dit hår og negle bedst muligt, skal du gå efter produkter med indhold af vitamin B, Selen og Zink. Her kan vi især anbefale:

Smuk hud

Vil du derimod gerne have spændt din hud op indefra og berige din krop med mere kollagen? Så skal du vælge produkter med indhold af Vitamin C, da dette vitamin, er det eneste som kan booste produktionen af kollagen. Her anbefales:

Den bedste pris

Betyder prisen noget for dig? Så skal du vælge nedenstående produkt, som har en pris på 1 kr. pr. dosering, hvor den daglige anbefalde dosering er 2 kapsler:

Fuldend din skønhed

Det er selvfølgelig vigtigt, at dine kosttilskud suppleres med en sund livsstil. Din indre skønhed kommer mange steder fra og derfor kan kosttilskud ikke alene bære ansvaret. Frisk luft, en god nattesøvn, gode vaner og socialtsamvær er mindst ligeså essentielt for at vedligeholde og fremme din indre og ydre skønhed.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen