Bodycrubs Med Mandelolie

3 hjemmelavede bodyscrubs med mandelolie

3 hjemmelavede bodyscrubs med mandelolie

Har du nogensinde prøvet at lave dine egne bodyscrubs? Du sparer både penge, og styrer helt selv hvad du putter i den. Vi har samlet 3 bodyscrubs der alle er lavet på mandelolie.

De hjemmelavede scrubs er mindst ligeså gode som dem du køber, og så er de tilmed ret billige at lave. De er perfekte som værtindegaver, eller hvis du blot vil forkæle en veninde, mor eller bedstemor.

Tip: Find et fint syltetøjsglas eller glasbeholder, og pynt med bånd og skilt, personlige gaver er altid nogle af de bedste.

Kaffescrub

Du har nok hørt eller prøvet at lave en kaffescrub før, men vidste du at den kan bruges i kampen mod cellulite? Faktisk indeholder de fleste cremer koffein for at fremme blodcirkulationen, dybderense porerne og fjerne overskydende vand fra din krop.

bodyscrubsmedmandelolie"

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fyld det i en lufttæt beholder. Din hjemmelavede kaffescrub burde kunne holde sig en måneds tid.

Sukker & Vaniljescrub

Denne sukkerscrub er mildere og blødere for din hud end saltscrubs. Den kan derfor også bruges, hvis du har sart hud. Sukker virker heller ikke lige så udtørrende som salt. Honningen har den fordel både at give fugt og fjerne urenheder – og derudover får den en dejlig duft af vanilje.

kaffebodyscrub

Det skal du bruge:

Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fyld det i en lufttæt beholder. Din hjemmelavede scrub kan holde sig i en måneds tid, og får den dejligste duft af vanilje.

Matcha Bodyscrub

Grøn matcha te bliver måske mest brugt som en lækker drik, men det grønne pulver kan også bruges som ingrediens i en scrub. Matchepulveret giver en flot grøn farve, som vil falde i god jord hos enhver modtager

matchabodyscrub

Start med at blande sukkeret, matcha pulveret og indholdet fra de to teposer godt sammen. Herefter blandes mandelolien i lidt efter lidt, til du har en sammenhængende masse.

Tip:

Din hud har ikke godt af at blive slebet hver dag så vi anbefaler, at du kun anvender de forskellige scrubs en gang om ugen.

Hav gerne en ske klar ved siden af glasset så du undgår, at der kommer bakterier i scrubben fra dine fingre og negle.

Find flere opskrifter på: hjemmelavede bodyscrubs her >>